2013-05-03 22:34:32• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Szűz - Ma úrrá lehet önön az üldöztetési mániája

Napi horoszkóp május 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Most könnyen megy minden: legyen szó kedvtelésből végzett szellemi munkáról, üzletről, vagy kihívást jelentő sporteseményről. A győzelem biztos, hogy az öné lesz. Csak egyet ne tegyen: ne hagyja ma magukra a családtagjait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem igazán képes ma szavakba önteni, hogy mit is szeretne. Ezért akkor jár jól, ha ma különösen empatikus emberekkel veszi körül magát. A családtagjaiban bízhat ugyan, de leginkább a fiatalabbakban. Az idős nőkkel nem jön ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nehezen indul a reggel, és ez sajnos rányomja a bélyegét az egész napjára. Talán valami betegség is bujkál önben. Nem ártana egy kis napfürdőzés, fényterápia. Bújjon elő a barlangjából, mutassa meg arcát az égnek!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon elsősorban a szellemi kvalitására támaszkodjon. Ha támadás éri, akkor se a fizikai erőfölénnyel próbálkozzon, hacsak erre más kiút végleg tényleg nem adódik. Sokakat meggyőzhet ma sziporkázó eszével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nyugtalan, sehogyan sem találja a helyét. Márpedig, ha ez így van, akkor könnyen lehetséges, hogy valóban nem a helyén van. Talán máshol jobban érzi magát. Keressen ma alkalmat a kimozdulásra, akár munkaügyben is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma úrrá lehet önön az üldöztetési mániája, úgy érzi, semmi nem sikerül, és mindenki csak keresztbe akar tenni önnek. Valóban összejöhetnek a dolgok, megsűrűsödik ön felett a sok égi felleg. De ami jön, csak nyári zápor. Ne aggódjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon igen erős a kisugárzása, különösen, ha ön a női nem tagja. Alighanem nehéz lesz ma elhessegetnie a számtalan hódolót, aki körülrajongja. A férfiak szerencsésebbek, ők maguk választhatják ki, kit akarnak hódoltatni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Eseménydús napja lehet. Alig teszi ki a lábát az otthonából, máris a teendők sűrűje veszi körül. Úgy érezheti magát ezrét álló nap, mint egy megoldó gép. Az ebédidőre ezért jobb, ha kikapcsolja a mobilját. Különben biztos a gyomorrontás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napon különösen hajlamos lehet a figyelmetlenségekre. Kezdve azon, hogy esetleg házi papucsban indulna el otthonról, ami azért még nem olyan nagy baj. H aláírásokra kerülne sor ma, kérje egy megbízható embere segítségét!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon igazi mesterfokozatra juthat el a szervezői tevékenységekben. Mindenkivel nyájas és kedves, és mégis pontosan azt éri el, amit ön akar. És mindezt úgy, hogy ők azt hiszik, az ő akaratuk teljesült. Nagyon ügyes!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A munkahelyén szokatlanul nyugodt a légkör. Az oldottság még az értekezleteken is tart. Ezért feltámad önben a kérdés, amit ki is mond, hogy mi a helyzet a fizetésemeléssel. Olyan humorral teszi ezt, hogy nem lehet belőle baj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma úgy érzi, valahogy semmi sem sikerül. Jól is teszi, ha elfogadja az ön felé nyújtott segítő jobb kezet. A segítséget persze érzelmi alapon kapja, de ez most nem számít. A dolgokat később még tisztázhatja, most a fontos az, hogy megoldást találjon

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: